Αρχική | Contact | Sign Up logo
 
Brands
DYNAFIT
DYNAFIT

Η Dynafit είναι μία εταιρεία εξειδικευμένη και αφοσιωμένη στους αθλητές βουνού (παθιασμένους με το Ορειβατικό σκι το χειμώνα και με το τρέξιμο στο βουνό το καλοκαίρι), οι οποίοι ενδιαφέρονται να εξοπλιστούν με τις πιο καινοτόμες και υψηλής ποιότητας τεχνολογίες. Ελαφρότητα, ταχύτητα, απόδοση και τεχνολογία είναι οι βασικές αρχές της Dynafit, που χαρακτηρίζουν κάθε προϊόν και κάθε διαδικασία. Η Dynafit έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία στα αθλήματα βουνού, με την υποστήριξη των υψηλού επιπέδου αθλητών, που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις πιο απαιτητικές προκλήσεις κατά τη διάρκεια της ενεργούς αλπικής δράσης τους.

Brand Link: http://www.dynafit.com/en/
ELAN
ELAN

Η εταιρία Elan εδώ και 60 χρόνια, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και προμηθευτής εξοπλισμού των χειμερινών σπορ. Σκοπός της είναι η τεχνολογική εξέλιξη και η προηγμένη σχεδίαση των προϊόντων της (σκι, χιονοσανίδες, μπαστούνια, κράνη, δέστρες, σακίδια), μέσω καινοτόμων τεχνολογιών. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω παρέχει την απόλυτη αθλητική ευχαρίστηση στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας Elan βρίσκονται στο κέντρο της Ευρώπης. Τα σκι παράγονται στη Σλοβενία και οι χιονοσανίδες στην Αυστρία. Η Elan διαθέτει τέσσερις εταιρείες που εμπορεύονται τα προϊόντα της στον Καναδά, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ιαπωνία, μαζί με ανεξάρτητους αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο.

Brand Link: http://www.elanskis.com/en/home.html
BRIKO
BRIKO

Η Briko είναι μία Ιταλική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1985 στο Μιλάνο και η φλόγα της παραμένει αναμμένη χάρη σε μεγάλους και μοναδικούς αθλητές. Όπως ο Alberto Tomba, ο Marc Girardelli, ο Lasse Kjus, ο Bode Miller στις καταβάσεις, ο Bjorn Daehlie, ο Piller Cottrer στο σκι δρόμων αντοχής και ο Tony Rominger, ο Marco Pantani, ο Mario Cipollini στην ποδηλασία. Αποστολή της Briko είναι να δημιουργεί προϊόντα για αθλητές που το επίπεδο της ποιότητας και της ασφάλειας είναι αδιαπραγμάτευτα.    

Brand Link: http://www.briko.com/en/home
ARVA
ARVA

Η κορυφαία εταιρεία κατασκευής πομποδεκτών χιονοστιβάδων εδώ και 30 χρόνια. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία συλλογή προϊόντων από φακούς κεφαλής, φτυάρια, σόντες, σακίδια και αξεσουάρ. Η Arva παραμένοντας αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών της και στην ποιότητα της, συνεχίζει την κατασκευή και παραγωγή όλων των πομποδεκτών της στη Γαλλία.

Brand Link: http://en.arva-equipment.com/
DIRECTALPINE
DIRECTALPINE

Η Direct Alpine είναι 100% Tσεχική εταιρεία. Το 80% των προϊόντων της, μεμβράνες, soft shell, fleece, πουλόβερ, παντελόνια πεζοπορίας, παράγονται στην Ευρώπη, ειδικά στην Τσεχική Δημοκρατία. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα “φιλικά προς το περιβάλλον”. 

Brand Link: http://www.directalpine.com/
STUBAI
STUBAI

Για τους ενθουσιώδεις, τους αθλητές του βουνού και των υπαιθρίων δραστηριοτήτων, η αξιοπιστία και η ασφάλεια του εξοπλισμού παίζουν σημαντικό ρόλο. Η Stubai με  115 χρόνια εμπειρίας, χρησιμοποιεί τις νεότερες τεχνολογίες παραγωγής, τα καλύτερα υλικά, πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους ποιότητας, έτσι ώστε τα προϊόντα της να συνεχίσουν να αποτελούν αξιόπιστη συντροφιά για τους φίλους του βουνού. Οι ποιοτικοί έλεγχοι ασφαλείας, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους αναρριχητές, ορειβάτες και μηχανικούς, σε όλα τα βουνά του κόσμου αλλά κυρίως στις Stubai Άλπεις. Η ασφάλεια και η αξιοπιστία των υλικών αποτελούν το πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας Stubai.    

Brand Link: http://www.stubai-bergsport.com/
SKITRAB
SKITRAB

Η SKI TRAB εμπνεύστηκε από τον Giacomo Trabucchi, που με το πάθος του το 1946 κατασκεύασε τα πρώτα ξύλινα πέδιλα σκι. Η SKI TRAB διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στo Bormio. Από τότε, η σταθερή επαφή με τους ανθρώπους του βουνού, έχει συμβάλει στην εξέλιξη των προϊόντων της, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των αθλητών. Η οικογένεια Trabucchi είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικά εξειδικευμένα προϊόντα που καθιστούν την SKI TRAB σε ηγετική θέση στο χώρο του ορειβατικού σκι.

Brand Link: http://www.skitrab.com/
Zamberlan
Zamberlan

Η οικογένεια της Zamberlan με 85 χρόνια παράδοσης στην κατασκευή υποδημάτων βουνού, έχει αναπτύξει μια βαθιά κουλτούρα στη δημιουργία παπουτσιών υπαιθρίων και ορεινών δραστηριοτήτων, με μεγάλο σεβασμό στον εξειδικευμένο δεξιοτέχνη πελάτη. 

Brand Link: http://www.zamberlan.com/
Gecko
Gecko

Εδώ και 10 χρόνια η Αυστριακή εταιρεία MP Sports δημιούργησε τις φώκιες Gecko, με την μοναδική τεχνολογία εφαρμογής στα ορειβατικά σκι χωρίς κόλλα, ξεσηκώνοντας έτσι τον κόσμο του χειμερινού βουνού. Είναι γνωστό ότι οι διαφορετικές θερμοκρασίες, από πολύ χαμηλές μέχρι πολύ υψηλές επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα της κόλλας. Με την ειδική αυτή τεχνολογία η Gecko χαρίζει στους λάτρεις του Ορειβατικού σκι, την δυνατότητα να ανεβαίνουν τις πλαγιές εφαρμόζοντας τις φώκιες στα σκι τους με μία μόνο κίνηση.

Brand Link: http://www.gecko.co.at/
Salewa
Salewa

Η Ιστορία της Salewa ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου το 1935. Έκτοτε μέχρι σήμερα κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην παραγωγή ειδών ορειβασίας, αναρρίχησης και δραστηριοτήτων στη φύση, διατηρώντας 2.500 καταστήματα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. To 2007 η Salewa για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων της στη Βόρεια Αμερική, δημιούργησε ένα παράρτημα στο Boulder του Colorado. Το 2011 μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία στο Bolzano. Για τη Salewa δεν υπάρχει ποτέ στασιμότητα καθώς με την καλοκαιρινή συλλογή του 2015 λάνσαρε και το νέο της σήμα.

Brand Link: http://www.salewa.com/en/
Colltex
Colltex

Η εταιρεία colltex εδώ και 45 χρόνια πρωτοπορεί στον χώρο της παραγωγής και πώλησης δερμάτων φώκιας για ορειβατικά σκι και αποτελεί παγκόσμια επιτομή χάρη στην υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία που διαθέτει. Με τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της, χαρίζει στους πελάτες της υψηλό βαθμό ασφάλειας και άνεσης.

Brand Link: http://www.colltex.ch/colltex/de
contour
contour

Οι φώκιες Contour είναι το αποτέλεσμα εμπειρίας, παραγωγής, δημιουργίας και επαγγελματικής προσπάθειας των τελευταίων 40 ετών.

Brand Link: http://www.kochalpin.at/
PETZL
PETZL

Η αποστολή της Petzl εδώ και 40 χρόνια, είναι να δημιουργήσει καινοτόμες λύσεις, εργαλεία ή υπηρεσίες, που βοηθούν τους ανθρώπους να προχωρήσουν σε κάθετες ή σκοτεινές επιφάνειες. Στόχος είναι η συνεχής ενίσχυση της τεχνογνωσίας τόσο στον αθλητικό όσο και στο επαγγελματικό τομέα. Η αναζήτηση λύσεων για την πρόσβαση στο απρόσιτο με τις καλύτερες λύσεις, επιδόσεις, εργονομία, άνεση και αξιοπιστία. 

Brand Link: http://www.petzl.com/
ZANDONA
ZANDONA

Η εταιρεία Zandona ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει σε μία από τις πιο σημαντικές βιομηχανικές περιοχές του κόσμου, στην Ιταλία. Είναι πιστοποιημένη για την αξιοπιστία της, τον επαγγελματισμό και τον αποκλειστικό σχεδιασμό της, σύμφωνα με τους κανόνες Εξοπλισμού Προσωπικής Προστασίας (PPE). Η εμπειρία που αποκτήθηκε με την πάροδο του χρόνου, επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και λειτουργικού σχεδιασμού. Σε συνεργασία με τους αθλητές του αλπικού σκι της ομάδας της Σλοβενίας (SLOSKI), ειδικευμένους σχεδιαστές, μοντελιστές και τεχνικούς, η Zandona  καινοτομεί, ερευνά και εξελίσσεται συνεχώς. Αποστολή της είναι η προστασία και η ικανοποίηση των πελατών της.

Brand Link: http://www.zandona.net
DagKayaks
DagKayaks

Με περισσότερα από είκοσι είδη κανό και καγιάκ που παράγονται στη Γαλλία, η DAGKAYAKS παραμένει στην κορυφή και θεωρείται δυναμική και καινοτόμος εταιρεία στο είδος της. Από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες, από περιστασιακούς μέχρι περιπετειώδεις, όλοι μπορούν να βρουν ένα σκάφος που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους.

Brand Link: http://www.dag-kayak.com/
 
 
Καταστήματα | Σχολές Σκι | Ενοικιάσεις | Καταφύγια | Ομάδα | Brands | Επικοινωνία
 
klaoudatos-ski. All rights reserved