Αρχική | Contact | Sign Up logo
Αναρτήθηκε: 2016-11-16 14:58:39

2o Tzoumerka Ski and Climb Festival

21-01-2017 μέχρι 22-01-2017

Τζουμέρκα, Άγναντα 470 43, Ελλάδα

 

Πληροφορίες:

Tzoumerka Ski and Climb Festival

Ένα από τα καλύτερα μέρη για ορειβατικό σκι και χειμερινή αναρρίχηση, με μεγάλη χρονική περίοδο χιονιού, είναι τα Τζουμέρκα.

Είναι ένα ορεινό συγκρότημα με ιδιαίτερη, άγρια ομορφιά και σπάνιες για τα Ελληνικά βουνά, χειμερινές συνθήκες.

Κάθε χειμώνα δημιουργούνται για μεγάλο διάστημα, τέλειες συνθήκες για ορειβατικό σκι και διαδρομές αναρρίχησης χιονιού-πάγου σε όλες τις πλευρές του βουνού.

Για το λόγο αυτό το Tzoumerka Activities Center T.A.C διοργανώνει το Tzoumerka Ski and Climb Festival,μια συνάντηση για ανθρώπους που κάνουν ορειβατικό σκι και σκαρφαλώνουν σε χειμερινές συνθήκες με μεγάλη επιτυχία, φιλοδοξώντας στο να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις ορειβατών και χιονοδρόμων στην Ελλάδα κάθε χρόνο.

Δελτίο Τύπου:

2o Tzoumerka Ski and Climb Festival

21 - 22 Ιανουαρίου 2017 - Αθαμανικά Όρη (Τζουμέρκα)

Το Tzoumerka Activities Center T.A.C το Μάρτιο του 2016 διοργάνωσε για πρώτη χρονιά το 1o Tzoumerka ski and climb festival μια συνάντηση για ανθρώπους που κάνουν ορειβατικό σκι και σκαρφαλώνουν σε χειμερινές συνθήκες, με μεγάλη επιτυχία, φιλοδοξώντας να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις ορειβατών και χιονοδρόμων στην Ελλάδα κάθε χρόνο.

Για το 2017 προγραμματίζεται να γίνει η ίδια συνάντηση στις 21 και 22 Ιανουαρίου, το 2ο Tzoumerka Ski and Climb Festival!

Όσοι συμμετέχουν μπορούν να πραγματοποιήσουν διαδρομές με ορειβατικά σκι σε κορυφές και πλαγιές των Αθαμανικών Ορέων (Τζουμέρκα), σε οργανωμένες παρέες, ή να σκαρφαλώσουν στις απότομες παγωμένες ορθοπλαγιές τους.


Πρόγραμμα: Θα ανακοινωθεί σύντομα

Γενικές Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 694 763 4197

Website: http://tac.com.gr/

Facebook: FB Σύνδεσμος

Email: tzoumerkamagia@gmail.com

 

Πηγή: 

http://www.allaboutfestivals.gr/3/1/festivals/508/Tzoumerka-Ski-and-Climb-Festival/

 

img   

 

 

 
Καταστήματα | Σχολές Σκι | Ενοικιάσεις | Καταφύγια | Ομάδα | Brands | Επικοινωνία
 
klaoudatos-ski. All rights reserved