Αρχική | Contact | Sign Up logo
Αναρτήθηκε: 2016-11-25 11:58:35

U-FLEX, το τεχνολογικό επίτευγμα της ELAN για παιδικά σκι και μπότες!

U-FLEX, το τεχνολογικό επίτευγμα της ELAN για παιδικά σκι και μπότες, που της έδωσε το χρυσό βραβείο ποιότητας και καινοτομίας στη διεθνή έκθεση χειμερινών αθλητικών προϊόντων του Μονάχου (ISPO)

Η Elan , η μικρή αυτή εταιρία των Άλπεων έχει καταφέρει στη μεγάλη της ιστορία (κατασκευάζει σκι από το 1945) να έχει φέρει τις περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες τεχνολογίες. Σήμερα, αντιλαμβανόμενη το μεγάλο κενό στο χώρο των παιδικών σκι δημιούργησε τη τεχνολογία U-FLEX.

“Τα παιδιά είναι το μέλλον μας! Εμείς θέλουμε τα σημερινά παιδιά να έλθουν πιο κοντά σε αθλητικές δραστηριότητες που βοηθούν τη σωματική και πνευματική υγεία τους. Θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στον κόσμο του σκι με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο και γι' αυτό δημιουργήσαμε τη νέα επαναστατική καινοτομία, την τεχνολογία U-Flex” λέει o Lukas Grile, διευθυντής παραγωγής της Elan.

Σκοπός της Elan ήταν να ανακαλύψει όχι μόνο το πώς θα βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων της αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα φέρει περισσότερα παιδιά στον κόσμο του σκι. Η απάντηση ήταν μία και μοναδική. Να γίνει το σκι στο βουνό τόσο εύκολο όσο το περπάτημα. Η τεχνολογία U-Flex προσδίδει στα σκι 25% περισσότερη ευκαμψία, καθιστώντας έτσι την πρώτη επαφή με το χιόνι εύκολη και ευχάριστη, αφού αυτή η ευλυγισία των πέδιλων, κάνει τις στροφές πιο εύκολες. Η Elan έχει εφαρμόσει την τεχνολογία U-Flex και στις παιδικές μπότες έτσι ώστε να προσαρμόζονται στην μορφολογία του ποδιού και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο, τη φυσική ελαστικότητα του σκι κατά τη διάρκεια της μάθησης.

Η Melanja Sober, manager της Elan δήλωσε ότι η εφαρμογή της τεχνολογίας U-Flex τόσο στα παιδικά σκι όσο και στις μπότες, παρέχει μεγαλύτερη ευκολία και ελευθερία κινήσεων κατά τη διάρκεια των πρώτων προσεγγίσεων των παιδιών στο χιόνι, κάνοντας τις στροφές παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους.

https://www.youtube.com/watch?v=lXR0N7QZdmQ

img img  

 

 

 
Καταστήματα | Σχολές Σκι | Ενοικιάσεις | Καταφύγια | Ομάδα | Brands | Επικοινωνία
 
klaoudatos-ski. All rights reserved