Αρχική | Contact | Sign Up logo
 

Ομάδα

Κλαουδάτος Γιώργος

Κλαουδάτος Γιώργος

Ο Κλαουδάτος Γιώργος είναι Πτυχιούχος καθηγητής χιονοδρομίας από την Εθνική Σχολή Αλπινισμού & Χιονοδρομίας της Γαλλίας, E.N.S.A. (Ecole Nationale du Ski et Alpinisme). Υπήρξε αθλητής χιονοδρομίας για 20 έτη έχοντας στο ενεργητικό του Πανελλήνιες νίκες και διεθνείς συμμετοχές.

Διετέλεσε προπονητής της εθνικής ομάδας ορειβατικού σκι από το 2002 μέχρι το 2008.

Ασχολείται με το εμπόριο από πολύ μικρή ηλικία και το 1999 ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση με εξειδίκευση στη χιονοδρομία και ορειβασία. 

Προσωπικό Link:

Λαμπράκης Αλέξανδρος

Λαμπράκης Αλέξανδρος

Ο Λαμπράκης Αλέκος γεννημένος και μεγαλωμένος μέσα στη φύση και στο βουνό, είναι αθλητής του Ορεινού τρεξίματος, μαραθονωδρόμος και ασχολείται με τις χειμερινές αθλητικές δραστηριότητες όπως είναι το Ορειβατικό σκι. Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα συντήρησης και επισκευής ειδών σκι. Είναι πιστοποιημένος από την BD, tuning for your feet, για την κατασκευή ανατομικών εσωτερικών πάτων για μπότες και αθλητικά παπούτσια.

Υπεύθυνος Καταστήματος Κλαουδάτος Καρπενησίου 

Προσωπικό Link:

Λέτσιος Νίκος

Λέτσιος Νίκος

Ο Λέτσιος Νίκος είναι Πτυχιούχος καθηγητής χιονοδρομίας από την Εθνική Σχολή Αλπινισμού & Χιονοδρομίας της Γαλλίας, E.N.S.A. (Ecole Nationale du Ski et Alpinisme). Υπήρξε αθλητής χιονοδρομίας επί σειρά ετών και συμμετείχε σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Υπεύθυνος Καταστήματος Κλαουδάτος Πηλίου

Προσωπικό Link:

Γουβιανάκη Άννυ

Γουβιανάκη Άννυ

Η Γουβιανάκη Άννυ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Βέροια. Είναι πτυχιούχος Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Χειμερινά Αθλήματα, με μεταπτυχιακό τίτλο στη Φυσική Δραστηριότητα για ειδικούς πληθυσμούς και πτυχιούχος Διατροφολόγος-Διαιτολόγος του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.  

Από το 1989 έως το 2009 ασχολήθηκε με το Σκι Δρόμων Αντοχής και το Ορειβατικό σκι. Υπήρξε μέλος των Εθνικών Ομάδων επί σειρά ετών, με καλύτερη ατομική διάκριση τη 10η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι, Madonna di Campiglio Italy, 2008.

Υπεύθυνη E-Shop Klaoudatos

Προσωπικό Link:

Παπασπύρου Σωτήρης

Παπασπύρου Σωτήρης

Ο Παπασπύρου Σωτήριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από μικρή ηλικία καθώς υπήρξε πρωταθλητής κολύμβησης. Είναι πτυχιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδίκευση στις υπαίθριες δραστηριότητες, την χιονοδρομία και την οργάνωση-διοίκηση αθλητικών γεγονότων. Έχει παρακολουθήσει σχολές (ορειβασίας, αναρρίχησης, ορειβατικού σκι) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ) και η αγάπη του για την φύση, τις δραστηριότητες και τα ταξίδια τον έχουν οδηγήσει σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Κατάστημα Sports and Ski - Κλαουδάτος Θεσσαλονίκη

Προσωπικό Link:

Ελευθερίου Δημήτρης

Ελευθερίου Δημήτρης

Ο Ελευθερίου Δημήτρης ασχολείται από μικρή ηλικία με τις δραστηριότητες στη φύση και στο βουνό. Είναι αθλητής Ορεινού τρεξίματος και έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια Πρωτάθληματα Ορειβατικού σκι. 

Κατάστημα Κλαουδάτος Καρπενήσι

Προσωπικό Link:
 
 
Καταστήματα | Σχολές Σκι | Ενοικιάσεις | Καταφύγια | Ομάδα | Brands | Επικοινωνία
 
klaoudatos-ski. All rights reserved